Företagshälsovård

[rev_slider_vc alias=”blubb”]

Lång erfarenhet

Smolab har en lång erfarenhet av professionell företagshälsovård. För dig som arbetsgivare är våra hälsoanalyser ett effektivt och smart alternativ att visa omtanke gentemot din personals hälsa och välbefinnande.

I dagsläget vet vi att olika livsstilsfaktorer som ohälsosamma kostvanor, begränsad träning och motion, och hög stressnivå kan leda till hjärt- och kärlsjukdomar som högt blodtryck och hjärtinfarkt, samt stroke, diabetes typ 2, fetma, cancer och psykisk ohälsa.

Med Smolabs medicinska provtagningstjänst kan tecken på sjukdom och ohälsa upptäckas tidigt och ge grund till friska och hälsosamma medarbetare för ditt företag eller organisation.

Våra blodprov

Snabbt och enkelt

Samtliga tester går snabbt och enkelt att göra på drop-in under morgonen, eller på lunchrasten. Tillsammans med Aleris och Unilabs finns det möjlighet att välja bland 50 provtagningscentraler sammanlagt i Stor-Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Göteborg, Lidköping, Nyköping, Falköping, och Katrineholm. Detta för att erbjuda en så smidig och lättillgänglig provtagning som möjligt.

Kontakta oss gärna på vår kundtjänst på 08-121 584 90 eller på info@smolab.se för mer information om vad vi kan erbjuda just ditt företag, eller för assistans med hela beställningen. Vi svarar på alla frågor oavsett art.

Kontakta oss